IBSYSTEM®

Megoldásaink

az Agráripar számára

INNOVÁCIÓ A MEZŐGAZDASÁGBAN

Egyre több mezőgazdasági vállalat ismeri fel az elérhető legújabb technológiák használatában rejlő lehetőségeket. A modern információtechnológiai megoldások minden agrár vállalkozás számára hozzáférhetőek.

KÉZZELFOGHATÓ EREDMÉNYEK

Agrár megoldásaink segítségével csökkentse adminisztrációs költségeit, javítsa a termésátlagát és minőségét, automatizálja munkafolyamatait, tudja biztonságban vállalkozása működését.

ÁGAZATSPECIFIKUS FEJLESZTÉSEK

Az IBSystem® egy olyan átfogó megoldást kínál a mezőgazdasági vállalatok számára, amely az alap vállalatirányítási funkciók mellett kimondottan ágazat-specifikus informatikai megoldásokat is tartalmaz.

Többek között segítjük a vállalkozás területeivel, tábláival kapcsolatos nyilvántartások és elszámolások kezelését, támogatjuk az agráriumban jellemző cégcsoportos működést, előállítjuk a gazdálkodási naplót, támogatjuk a gázolaj jövedéki adó visszaigényléshez szükséges adatok előállítását, kezeljük a földbérleti szerződéseket és díjak kiszámítását, nyilvántartását, de felkészültünk a precíziós gazdálkodás kiszolgálására is.

ÁTFOGÓ MEGOLDÁS

Az IBSystem® mezőgazdasági modulja lefedi a vállalat teljes, szakmai és ügyviteli tevékenységét a felvásárlástól a növény- és állattenyésztésen, valamint mezőgazdasági termelésen át a Vezetői Információs Rendszerig, akár egyedileg fejlesztett, vállalati igényekre alakított funkciókkal.

Mezőgazdasági modul által lefedett funkciók

A vállalkozás területeinek, művelt és művelés alól kivont tábláinak nyilvántartása

A vállalkozás területeinek nyilvántartása hasznosítás és tulajdonosok szerint, valamint a vállalkozás művelt és művelés alól kivont tábláinak nyilvántartása helyrajzi szám, aranykorona, tulajdonos, hasznosítás, földhasználó szerint.

Vállalatcsoport, holding működés támogatásai

Megoldásunkkal könnyedén valósítható meg a cégcsoportos működési modell minden résztvevő cégére vonatkozóan az egységes törzsadat-kezelés, cégcsoport cégei közötti bizonylatolás automatizálása, a cégcsoportos működésben meghatározott feladatok ellátásának biztosítása.

Mezőgazdasági tevékenységek és műveletek nyilvántartása

Mezőgazdasági tevékenységek, műveletek, a műveletekhez kapcsolódó felhasználások, eszköz-, idő ráfordítások, anyag, növényvédőszer felhasználások nyilvántartása

Interfész a NEOLAND által engedélyezett növényvédő szerekhez

Az interfész a NEOLAND által átadott engedélyszámmal ellátott, határidővel, dózissal, hatóanyaggal, a megfelelő kultúrához rendelt növényvédőszereket veszi át az adatbázisba.

Gazdálkodási naplók előállítása

A gazdálkodási naplókat a rendszerben rögzített műveletek, felhasznált növényvédő szerek és felhasznált anyagok alapján készíti el a program.

Jövedéki adó visszaigénylés kiszámítása

A mezőgazdaságban felhasznált gázolaj utáni jövedéki adó visszaigénylés kiszámítása és jelentés elkészítésének funkciója

Földbérleti szerződések nyilvántartása

A földbérleti szerződések nyilvántartása, illetve az ehhez kapcsolódó műveletek, mint a földbérleti díjszámítás, díjkezelés, listázások és nyilvántartások önálló almodulként használhatók.

Földbérleti díjak kiszámítása, nyilvántartása

A bérleti díjak szerződésben megadott konstrukciók alapján történő kiszámítása, lista készítése a kifizetések, utalások előtti ellenőrzéshez

Precíziós gazdálkodás támogatása, szakrendszerekkel integrált működés

A precíziós adatgyűjtési technológiák használatával elérhető a tudatosan ésszerűsített kijuttatott anyagmennyiség, a minimális környezetterhelés, költségoptimalizálás, hatékonyság növelés.

Miért az IBSystem®?

Az IBSystem® vállalatirányítási platformot országszerte széles körben használják a mezőgazdasági, földművelési, beszerzési, feldolgozási, kínálati lánc szereplői.

A modul biztosítja a mezőgazdasági tevékenységek nyilvántartását, valamint a hatóságok által elvárt jelentési kötelezettségek előállítását, elektronikus benyújtását.

Megoldásunkra számos vállalat támaszkodott már üzleti céljaik elérésének érdekében.

Bízunk benne, hogy Neked is segíthetünk!

Akik már az Agrár megoldásunkat használják

A rendszer bevezetés óta közel 20 éve dolgozunk együtt az Innosmart Kft. szakértőivel. A folyamatos rendszertámogatás mellett a vállalat speciális, egyedi igényeinek megoldásában mindig partnerek voltak.

KOVÁCS LÁSZLÓNÉ INFORMATIKUS - SZEGEDI PAPRIKA ZRT.

Az IBSystem egy megbízható, robosztus rendszer, amit az Innosmart csapata komoly szakmai felkészültséggel támogat, így bátran támaszkodhatunk rá.

ANTAL GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ - HÓDMEZŐGAZDA ZRT.

A rendszert több, mint 20 éve vezettük be. Akkor a cégünk átalakulása miatt egy BPR folyamatmenedzsment projekttel kezdtük, azt követte az integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése, majd kiterjesztése a járatos értékesítésre, a termelésre és a termeltetésre. Azóta is jóban-rosszban együtt dolgozunk!

GIDÓFALVY TAMÁS INFORMATIKAI FŐOSZTÁLYVEZETŐ - HUNGERIT ZRT.

Partnereink

Kiemelt referenciáink