info@innosmartkft.hu 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 120 +36703209048

i4s.tech®

IPAR 4.0

Gyártásoptimalizálás, tervezés, ütemezés, erőforrás kezelés

Just like a game - i4s.tech®

A gyártástervező szoftverek fő feladata, hogy átláthatóvá, teljeskörűen irányíthatóvá és valós időben felügyelhetővé tegyék a termelési és gyártási folyamatokat.

Amennyiben Te is egy gyártó cég vezetője vagy, munkád legfontosabb szempontja valószínűsíthetően az erőforrások hatékony felhasználása. Vagyis mikor, miből, mennyit érdemes gyártani és milyen erőforrásokkal, hogy az leginkább optimális legyen? Ehhez mindeddig végeláthatatlan táblázatokból rengeteg adatot kellett számításba venni. Ennek most vége!

Mi már a jövőben járunk

Rendszerünket érintőképernyőre optimalizáltuk. Így akár a teljes gyártástechnológiai folyamatot, vagy csupán egyes megrendelések pillanatnyi állapotát szeretnéd látni, minden valós időben nyomon követhető és állítható egy nagyméretű érintőképernyős TV-ről, akár a vezetői irodából.

Kinek szól az i4s.tech®?

Gyártástervező rendszerünket azoknak a kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek valamilyen ERP szoftverrel, emellett a gyártási folyamataik bármely szakaszát és erőforrásaikat egyszerűen, de okosan, valós időben szeretnék kezelni és optimalizálni.

RFID rendszer a munkaidő követhetőségéért

Nyomon követhető az egyes munkavállalók által feladatokra fordított időt, ezzel kiküszöbölhető a késedelmes teljesítés. Derítsd ki, hol növelhető a hatékonyság!

i4S - MES

Online feladatkiosztás támogatás Digitális gyártmánylap: művelet lejelentés, automatikus bizonylat generálással MEO: művelet jóváhagyás

IOT

Szenzoros adatgyűjtés és vezérlés. A rendszer minden olyan eszközről adatokat gyűjt, amelyek részt vesznek a gyártási folyamatokban, így segítve a gyártás részfeladatainak minél pontosabb beállítását

.NET technológia

Rendszerünket a Microsoft .NET technológiája alapján fejlesztettük, amely az üzleti szoftverek egyik legmodernebb architektúrája

MQTT

Beépített alacsony sávszélesség igényű üzenetküldő protokoll, amely az IOT rendszerek egyik innovatív kommunikációs megoldása

Valós idejű adatok

A gyártási folyamat során keletkező adatok alapján pontosan előre látható a megrendelések teljesítésének és szállításának ideje

i4s.tech®

MIÉRT AJÁNLJUK GYÁRTÁSTERVEZŐ SZOFTVERÜNKET?

Nézd meg videofilmünket!

Az i4s.tech® világa

GYÁRTÁSTERVEZÉS FELSŐFOKON

Élményszerű termeléstervezés és gyártáskövetés az i4s.tech®-el
Az i4s.tech® készítésénél az egyik fő szempont volt az élményszerű használat és az átláthatóság. Egyhangú, szürke táblázatok helyett látványos diagrammokkal és grafikonokkal gazdagított kényelmes felhasználói felületeket terveztünk, ahol valós időben követheted és alakíthatod gyártási folyamataidat.
Döntéstámogatás – vezetői információs rendszer (iVIR) integráció
Az iVIR rendszer lehetőséget ad a valós időben történő adatelemzésre, akár mobiltelefonról, így támogatva a megalapozott és felelős döntéseket, amelyek akár jelentős versenyelőnyhöz juttathatják vállalatodat.
Nyerd vissza a kontrollt a gyártócsarnokban zajló folyamatok felett!
Cégvezetőként a legfontosabb, hogy átlásd, mit gyártasz éppen, ez pontosan mennyi időt vesz igénybe, és a folyamat kellően hatékony-e. i4s.tech® szoftverünk segítségével megtudhatod, mennyi időbe telik adott termék elkészítése, mikor és mit gyártottál már le, valamint mennyire volt produktív a teljes folyamat.
Ipar 4.0

GYÁRTÁSOPTIMALIZÁLÁS

INTEGRÁLT TERMELÉSIRÁNYÍTÁS - MINT EGY JÁTÉK!

Ütemezd a gyártást, növeld a hatékonyságot és kövesd online az alkalmazottaid munkáját!

Dashboard

Interaktív vezérlőpult, amelynek grafikus felületén, egyszerűen átlátható formában vezérelhetők az egyes gyártási folyamatok.

Beszerzési mennyiségtervező

Időszaki gyártási alapanyag mennyiség ellenőrzésére és beszerzési igények rögzítésére szolgáló felület.

Gyártásmonitor

A gyártási események részleteit teszi tökéletesen átláthatóvá

Erőforrás kezelő

Erőforrás kezelő felületünk segítségével kezelhető az erőforrás-terhelés, pontosan meghatározhatóak a jövőbeli erőforrásigények, optimálisan beállíthatóak az emberi és eszköz erőforrások , hatékonyabbá tehető a projektkiválasztás, így akár a szállítás időzítése is.

Gyártási eseménytervező

A gyártás tervezésének utolsó lépése az erőforrások elosztása. Elengedhetetlen, hogy pontos és mérhető legyen a termelés folyamata, így az is rendkívül fontos, hogy az erőforrásokat és gyártóhelyeket maximálisan kihasználjuk.

Mobil készletkezelés

Mobil ERP megoldásunk ipari PDA eszközök használatára épülő, vonalkód technológiát alkalmazó raktármenedzsment rendszer, amely androidos készülékek segítségével támogatja a raktározási folyamatokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK, VAGY TÖLTSD LE RÉSZLETESEBB TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Rólunk mondták

Partnereink

Kiemelt referenciáink