info@innosmartkft.hu 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 120 +36703209048

INFORMATIKAI RENDSZER-FELÜGYELET MŰSZAKI TÁMOGATÁS

Átfogó IT szolgáltatások

Helyi IT rendszerek üzemeltetésével, rendszergazda szolgáltatásainkkal biztosítjuk vállalkozása folyamatos és hatékony informatikai működését.

IT ÜZEMELTETÉS TÁVOLI MENEDZSMENT SAAS SZOLGÁLTATÁS

Kiszámítható és biztonságos

Számítógépek és hálózat üzemeltetése távoli kapcsolattal. Softwer as a Service megoldás, amellyel szolgáltatásként használhatja rendszerünket.

EGYEDI FEJLESZTÉSEK

Speciális folyamatokhoz igazodva

Rugalmasan kezeljük ügyfeleink egyedi igényeit, és szívesen vetjük bele magunkat innovatív megoldások kidolgozásába.

TANÁCSADÁS

A hatékonyabb működésért

Gyakorlati segítségnyújtás annak érdekében, hogy cége folyamataiból a maximumot hozhassa ki.

25 év szakértői tapasztalat üzleti folyamatok tervezésében és informatikai megvalósításában a hazai gazdaság minden területén

Az Innosmart Kft. tanácsadói mintegy 25 éve támogatják a hazai gazdaság szereplőit üzleti folyamataikra szabott vállalatirányítási rendszerek implementálásában és egyedi igényeik kiszolgálásában. Több száz megvalósított projektben szerzett tapasztalattal és tudással felvértezve segítjük ügyfeleinket versenyképességük növelésében.

GYÁRTÁSTERVEZÉS

IPAR 4.0

A megfelelően testreszabott gyártástervező szoftverek segítségével átláthatóvá, teljes körűen irányíthatóvá és valós időben felügyelhetővé válnak a termelési, gyártási folyamatok és erőforrások.

A gyártástervezés mérnökembert próbáló kihívás. A legnagyobb tapasztalattal és szakértelemmel is rendkívül bonyolult és időigényes feladat az éppen aktuális üzleti célokat kiszolgáló „egy lehetséges” gyártási terv előállítása. De biztos vagy benne, hogy az „egy lehetséges terv” egyben optimális is?

Ismerd meg a gyártástervezés 21. századi megoldását!

i4s.tech® – Just like a game

VÁLLALATIRÁNYÍTÁS

ERP

IBSystem® Integrált Vállalatirányítási Rendszerünk robosztus, skálázható, a világ legjobban elterjedt vállalatirányítási rendszereivel összemérhető funkcionalitással nyújt megoldást a kisvállalkozásoktól a legnagyobb gazdasági szereplőkig.

Tudd biztonságban vállalkozásod működését, kezeld egységesen céged nyilvántartásait, automatizáld a  folyamatokat és használd ki a rendszer intelligens funkciót!

KOMPLEX

AGRÁRÁGAZATI MEGOLDÁSOK

Növeld vállalatod versenyképességét az elérhető legújabb agrárinformatikai technológiák használatával!

Kezeld egységes rendszerben a művelt és művelésből kivont tábláid nyilvántartását, földbérleti szerződéseidet és földbérleti díjak elszámolását, a gazdálkodási napló előállítását, jövedéki adó visszaigénylését. Tedd hatékonyabbá működést a felvásárlástól a növénytermesztésen át az állattenyésztésig. Teljes körűen támogatjuk a termékek feldolgozását és értékesítését.

Felkészültünk a precíziós gazdálkodás kiszolgálására!

460

+

átadott projekt

100

+

elégedett ügyfél

25

+

év tapasztalat

Rólunk mondták

Partnereink

Kiemelt referenciáink