info@innosmartkft.hu 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 120 +36703209048

i4s.tech Energy

ENERGIAMENEDZSMENT

ADATGYŰJTÉS

AZ ADATOK PONTOSSÁGA AZ EREDMÉNYEK KULCSA

Az i4s.tech Energy rendszere segít pontos adatokat gyűjteni az energiafolyamatokról. Ennek köszönhetően hatékonyabb energiafelhasználás és megbízhatóbb rendszerüzemeltetés érhető el.

Az adatokat a rendszer automatikusan rögzíti, így könnyedén nyomon követhető az energiafolyamatok teljesítménye.

Az i4s.tech Energy rendszer hatékony adatgyűjtéssel segít energiát megtakarítani.

Többet tudhat meg a vállalata energiafogyasztásáról, így hatékonyabban tudja optimalizálni a fogyasztást és így takarékosabban működhet.

ADATGYŰJTÉS MQTT SZABVÁNY ÉS BLOCKCHAIN FELHASZNÁLÁSÁVAL

Az i4s.tech energy rendszer az MQTT (Message Queuing Telemetry Transport) protokollt használja, hogy adatokat gyűjtsön és kommunikáljon az eszközök között. A blokklánc technológia biztonságos és decentralizált adattárolást biztosít. Az adatgyűjtés révén az i4s.tech energy rendszer lehetővé teszi az energiafogyasztás pontos követését és elemzését

ENERGETIKAI ELEMZÉS

AZ ENERGIAFOGYASZTÁS OPTIMALIZÁLÁSA AZ I4S.TECH ENERGY RENDSZERÉVEL

A rendszer képes az adatok elemzésére, hogy az energiafogyasztás hatékonyabbá váljon és az Ön vállalata megtakarítson az energiaköltségein.

Az energetikai elemzés során az i4s.tech Energy rendszere részletes áttekintést ad az energiafolyamatokról.

Az i4s.tech rendszer intelligens energiaanalitikával és mesterséges intelligencia algoritmusokkal segít optimalizálni az energiafogyasztást.

Az elemzés eredménye alapján az ügyfelek pontos információkat kapnak az energiafelhasználásról, és ez lehetővé teszi az energiafogyasztás optimalizálását.

Emellett az elemzés során meg lehet határozni az energiaveszteségeket és az energiahatékonyság javítására vonatkozó javaslatokat is, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet ügyfeleink számára

ENERGETIKAI ELEMZÉS AJÁNLÁSOK AI FELHASZNÁLÁSÁVAL

Az i4s.tech energy rendszer AI (Mesterséges Intelligencia) technológiát is használ az energetikai elemzéshez. Az AI algoritmusok az adatok alapján meghatározzák a fogyasztási mintákat, és ajánlásokat tesznek az energiahatékonyság javítására.

TÁVFELÜGYELET

AZ ENERGIAFOLYAMATOK TÁVFELÜGYELETE AZ I4S.TECH ENERGY RENDSZERÉVEL

Az i4s.tech energy rendszere a legújabb technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi az AI támogatott távfelügyeletet. Ez a modul képes modellezni és figyelni a rendszer szenzoradatait, és ha valamilyen anomáliát észlel, azonnal riasztást küld az ügyfeleknek. Ez lehetővé teszi, hogy időben reagáljunk a problémákra és megelőzzük a baleseteket, valamint tervezhetővé tegyük a karbantartást ezzel növelve az üzemidőt és csökkentve a költségeket.

Az i4s.tech energy rendszere a legjobb megoldás az energiahatékonyság növelésére és a biztonságos működésre.

TÁVFELÜGYELET AI MODELLEK FELHASZNÁLÁSÁVAL AZ ANOMÁLIÁK KISZŰRÉSÉVEL ÉS RIASZTÁSSAL

Az i4s.tech energy rendszer távfelügyeleti rendszert biztosít, amelyben az AI modellek figyelik az energiafogyasztást. Az anomáliák és problémák észlelésekor azonnal értesítést kap a felhasználó.

VEZÉRLÉS

AZ ENERGIAFOLYAMATOK HATÉKONYABB VEZÉRLÉSE AZ I4S.TECH ENERGY RENDSZERÉVEL

Az i4s.tech energy rendszere  vezérlési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az energetikai paraméterek alapján az automatikus szabályozást. Az AI algoritmusok segítségével a rendszer folyamatosan figyeli és elemzi a szenzoradatokat, és optimalizálja az energiafelhasználást minden időpillanatban. Ez a folyamatos finomhangolás és energiahatékonyság növelése hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményezhet az ügyfelek számára.

Az i4s.tech energy rendszere folyamatosan optimalizálja a berendezéseket a megadott paraméterek alapján, és automatikusan hozzáigazítja azokat a környezeti változásokhoz is, például az időjárási tényezőkhöz.

Így az ügyfélnek nem kell aggódnia a rendszer beállításai miatt, és mindig biztos lehet benne, hogy a lehető legjobban használja az energiát. Ezzel jelentős költségmegtakarítást érhetnek el, és hozzájárulhatnak a fenntarthatóbb energiafelhasználáshoz is.

A szolgáltatás egyedi felmérés alapján egyedi igényekre szabva, fejlesztve érhető el.

VEZÉRLÉS AI SEGÍTSÉGÉVEL A FOLYAMATOS KÖRNYEZETI HATÁSOK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL A LEGOPTIMÁLISABB BEÁLLÍTÁSOK ELÉRÉSÉHEZ

Az i4s.tech energy rendszer AI technológiával rendelkezik a folyamatos környezeti hatások figyelembevételéhez, így azonnal optimalizálni tudja az energiafogyasztást. A leghatékonyabb beállításokat eszközli a rendszerben a legjobb eredmény elérése érdekében

Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy töltsd le részletes ismertetőnket!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az az i4s.tech energy rendszer, amely 4 elemből áll, és hogyan működik?

Az i4s.tech energy rendszer egy energiahatékonysági rendszer, amely négy elembőll áll. Az első részben az adatgyűjtés történik az MQTT (Message Queuing Telemetry Transport) és a block chain technológiával, amely lehetővé teszi az adatok biztonságos és megbízható gyűjtését.

A második eleme a nagy adathalmazok elemzése és az energetikai modellek készítése történik ajánlásokkal. Az AI (Mesterséges Intelligencia) segítségével az i4s.tech energy rendszer képes javaslatokat tenni az energiahatékonyság javítására.

A harmadik elemben a távfelügyelet történik, ahol az AI keresi az anomáliákat az adatokban, és riasztásokat küld a felhasználóknak, ha eltéréseket észlel a normálistól.

Végül a negyedik elem, ahol a rendszer vezérlése történik, és az AI segítségével a rendszer az optimális beállításokat alkalmazza a környezeti hatásokhoz igazítva. Ennek eredményeként az energiahatékonys

Az i4s.tech energia rendszere nagyon érdekes és ígéretes megoldást nyújt az energiahatékonyság javítására. Az adatgyűjtés és az elemzési folyamatok szorosan összekapcsolódnak az AI-alapú távfelügyelettel és a vezérléssel, amely lehetővé teszi a rendszer hatékonyságának maximalizálását a környezeti hatásoktól függően.

Az MQTT és a block lánc technológiák alkalmazása az adatbiztonság és az adatintegritás szempontjából fontos szerepet játszik, miközben az adatok összegyűjtése és továbbítása a rendszerben.

A Big Data elemzés és az Energetikai modell készítése javaslatokkal lehetővé teszi az energiafelhasználás optimalizálását és a folyamatos fejlesztést. Az AI alkalmazása az adatok feldolgozására és a rendszer tanulására képes, ami javíthatja a hatékonyságot és csökkentheti az energiafelhasználást.

Az AI-alapú távfelügyelet lehetővé teszi a rendszer állapotának folyamatos monitorozását és az anomáliák korai felismerését. Ez lehetővé teszi a gyors választást és az időben történő beavatkozást, amely javíthatja a rendszer hatékonyságát és csökkentheti a hibalehetőségeket.

Az AI-alapú vezérlés lehetővé teszi a rendszer optimális beállításainak automatikus beállítását, amely lehetővé teszi az energia megtakarítását és a környezeti hatások minimalizálását.

Összességében az i4s.tech energia rendszere egy innovatív és hatékony megoldás az energiafelhasználás optimalizálására és a környezeti hatások minimalizálására

Az i4s.tech energia rendszere felhő alapú, ami azt jelenti, hogy az adatokat a felhőben tárolják és dolgozzák fel. Az adatok biztonságos gyűjtését és tárolását a rendszer az MQTT protokollon keresztül biztosítja, amely egy könnyű súlyú és hatékony kommunikációs protokoll az IoT (Dolgok Internetje) eszközök között. A rendszer az MQTT protokollon keresztül titkosítja az adatokat és hitelesíti a kommunikációt, hogy megakadályozza az illetéktelen hozzáférést

Mi az a MQTT szabvány?

MQTT (Message Queuing Telemetry Transport) egy olyan nyitott kommunikációs protokoll, amely lehetővé teszi az IoT (Internet of Things) eszközök közötti kommunikációt. MQTT célja, hogy hatékony és megbízható kommunikációs megoldást biztosítson olyan eszközök között, amelyek korlátozott sávszélességgel és erőforrásokkal rendelkeznek.

Az MQTT protokoll az aszinkron, üzenet alapú kommunikációra épül, ahol a kliensek és a szerverek üzeneteket küldenek egymásnak. A kliensek (például a szenzorok) küldik az adatokat, amelyeket a szerver (például a felhőalapú rendszer) fogad és továbbít a klienseknek, ha szükséges.

 • Könnyű súly: Az MQTT könnyű protokoll, amely minimális hálózati forgalmat és erőforrást használ a kommunikációhoz.
 • Rugalmasság: Az MQTT képes dinamikusan alkalmazkodni a különböző hálózati feltételekhez, így az adatátvitel megszakadása esetén is képes újracsatlakozni és folytatni a kommunikációt.
 • Skálázhatóság: Az MQTT lehetővé teszi a központi szerverek számára, hogy egyszerre több eszközzel kommunikáljanak, ami nagyobb rendszerek hatékony működéséhez szükséges.
 • Biztonság: Az MQTT titkosítást használ a kommunikáció során, ami védelmet nyújt az adatlopás és más biztonsági fenyegetések ellen.
 • Több platformtámogatás: Az MQTT-t számos platformon támogatják, például számítógépeken, okostelefonokon és IoT eszközökön.
 • Költséghatékony: Az MQTT protokoll alacsony szintű erőforrásokat igényel, így az eszközök olcsón és hatékonyan kommunikálhatnak egymással

Mi a Blokklánc előnye?

Mi a Blokklánc előnye?

A blokklánc technológiának több előnye is van, köztük:

 • Biztonság: A blokklánc technológia megakadályozza, hogy az adatokat manipulálják vagy hamisítsák. Az adatok rögzítése és validálása decentralizált és titkosított módon történik, így nehéz vagy lehetetlen az adatok módosítása.
 • Átláthatóság: A blokklánc technológia nyomon követi az adatok teljes életciklusát, és az adatok minden változását rögzíti. Ez lehetővé teszi az adatok nyomon követését és ellenőrzését, valamint segít abban, hogy az adatok eredetét és azok forrását könnyen azonosítsák.
 • Hatékonyság: A blokklánc technológia automatizálja az adatkezelést és a tranzakciókat, amelyeket hagyományosan közvetítők végzették. Ez csökkenti az időt és az erőforrásokat, amelyeket a tranzakciók lebonyolítására fordítottak, és csökkenti a hibalehetőségeket is

Mi a különbség a hagyományos és a I4s.tech AI támogatott távfelügyetet közt?

A hagyományos távfelügyelet és az i4s.tech energy AI támogatott távfelügyelet között számos különbség van, és az i4s.tech energy rendszernek számos előnye van az AI támogatott távfelügyelet révén.

A hagyományos távfelügyelet általában emberi felügyeletre támaszkodik, ahol az emberi operátorok figyelik az adatokat és értesítést küldenek a rendszer állapotáról, ha probléma merül fel. Az i4s.tech energy rendszer azonban az AI technológiára támaszkodik, amely képes folyamatosan figyelni a rendszer állapotát és automatikus riasztásokat küldeni a felhasználóknak, ha a rendszerben eltérést észlel.

Az i4s.tech energy rendszer előnyei az AI támogatott távfelügyelet révén:

 • Az AI képes folyamatosan figyelni a rendszert, így a felhasználók nyugodtan hagyhatják a rendszert anélkül, hogy állandóan felügyelnék.
 • Az AI képes gyorsabban és pontosabban észlelni a hibákat, mint az emberi operátorok.
 • Az AI algoritmusok folyamatosan fejlődnek, így a rendszer egyre hatékonyabbá válik az idővel.
 • Gyorsabb észlelés és javítás: Az AI folyamatosan figyeli az adatokat és azonnal észleli az anomáliákat, így lehetővé teszi a gyorsabb problémamegoldást.
 • Magasabb pontosság: Az AI rendszer képes finomítani az adatokat és pontosabban értelmezni a jelzéseket, így pontosabb diagnózist és javaslatokat ad.
 • Költségmegtakarítás: Az AI támogatott rendszer képes felismerni a problémákat, mielőtt azok komoly károkat okoznának, így csökkentheti a javítási költségeket.
 • Skálázhatóság: Az AI támogatott rendszer könnyen skálázható és alkalmazkodik a növekvő igényekhez

Mi az energia folyamatábra?

 

Az energia folyamatábra (vagy energiadiagram) egy grafikus ábrázolás, amely segít megérteni egy adott rendszer vagy folyamat energiaáramlását és energiafelhasználását. Az energia folyamatábra általában a rendszer vagy folyamat összetevőit és azok közötti kapcsolatokat mutatja be, és bemutatja, hogyan használják fel az energiát a rendszer vagy folyamat különböző részei.

Az energia folyamatábra általában a rendszer vagy folyamat bemenő és kimenő energiáját ábrázolja, és bemutatja az energiát felhasználó berendezéseket és azok összekapcsolódását. Az energiafolyamat ábrán általában az energiaforrások (például a nap, a szél, az olaj stb.) az energiaátalakítók (pl. napelemek, generátorok, motorok), az energiafelhasználó berendezések (pl. számítógépek, hűtők, világítás) és a rendszer vagy folyamat energiahatékonyságát jelző mutatók (például hatásfok, veszteségek) szerepelnek.

Az energia folyamatábra lehetővé teszi a rendszer vagy folyamat energiafelhasználásának és hatékonyságának elemzését, és az energiafelhasználás csökkentése és az energiahatékonyság javítása érdekében tett intézkedések hatékonyságának nyomon követését. Az energiafolyamat ábra hasznos eszköz a fenntartható energiahasználat tervezése és megvalósítása szempontjából.

Mit jelent hogy az i4s.tech energy rendszere egy igazi innovatív energiaforrás?

Az i4s.tech energy rendszere egy innovatív energiahatékonysági megoldás, amely több különböző technológiát és elvet egyesít az energiamegtakarítás és az energiahatékonyság javítása érdekében. Az i4s.tech energy rendszere blokklánc technológiát, MQTT kommunikációs protokollt, Big Data elemzést, energetikai modellalkotást és mesterséges intelligencia algoritmusokat használ az energiafelhasználás hatékonyabb kezelésére és optimalizálására.

Az i4s.tech energy rendszere többféle energiaforrásból képes energiát nyerni, beleértve a megújuló energiaforrásokat, mint például a nap- és szélenergiát. Az energiaforrások kombinálásával az i4s.tech energy rendszere képes optimalizálni az energiafelhasználást, és csökkenteni a fogyasztás költségeit. Az i4s.tech energy rendszere további előnye, hogy a blokklánc technológia biztonságos és megbízható adatkezelést tesz lehetővé, míg a mesterséges intelligencia algoritmusok lehetővé teszik a rendszer automatikus és gyors döntéshozatalát az energiafelhasználás optimalizálása érdekében.

Az i4s.tech energy rendszere innovatív megoldást kínál az energiamegtakarítás és a fenntartható energiafelhasználás területén. Az energiahatékony megoldások előnyei közé tartozik az energiafogyasztás csökkentése, a környezeti hatások minimalizálása, a költségek csökkentése és az energiahatékonyság javítása. Az i4s.tech energy rendszere lehetőséget nyújt az ügyfeleknek, hogy hatékonyabban használják ki az energiát és csökkentsék a környezetre gyakorolt hatásukat.

Milyen előnyei vannak az I4s.tech energy rendszernek?

Az i4s.tech energy rendszernek számos előnye van az energiahatékonyság, az energiafelhasználás optimalizálása és a fenntarthatóság terén. Az alábbiakban felsorolunk néhányat ezek közül:

 • Az i4s.tech energy rendszer blokklánc technológiát, MQTT kommunikációs protokollt, Big Data elemzést, energetikai modellalkotást és mesterséges intelligencia algoritmusokat használ az energiafelhasználás hatékonyabb kezelésére és optimalizálására.
 • Az i4s.tech energy rendszere lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy optimalizálják az energiafelhasználásukat és csökkentsék a fogyasztásuk költségeit.
 • Az i4s.tech energy rendszere rugalmasan alkalmazkodik a változó energiaforrásokhoz, mint például a nap- és szélenergiához.
 • Az i4s.tech energy rendszere biztonságos és megbízható adatkezelést biztosít a blokklánc technológia segítségével.
 • Az i4s.tech energy rendszere képes az energiamegtakarítást maximalizálni az energiaforrások kombinálásával.
 • Az i4s.tech energy rendszere lehetővé teszi a fogyasztóknak, hogy tudatosabban és hatékonyabban használják az energiát, ami csökkenti a környezeti hatásokat.
 • Az i4s.tech energy rendszerén keresztül a fogyasztók az energiafelhasználásukat adataik alapján jobban átláthatják és jobban megérthetik.
 • Az i4s.tech energy rendszere által használt mesterséges intelligencia algoritmusok lehetővé teszik a rendszer automatikus és gyors döntéshozatalát az energiafelhasználás optimalizálása érdekében.
 • Az i4s.tech energy rendszere a fenntartható energiafelhasználást és az alacsony szén-dioxid-kibocsátást segíti elő, ami előnyös a környezetre és a társadalomra nézve.
 • Az i4s.tech energy rendszere innovatív megoldást kínál az energiamegtakarítás és a fenntartható energiafelhasználás területén.

Kinek lehet hasznos az Innosmart Kft i4s.tech Energy rendszere?

Az Innosmart Kft i4s.tech energy rendszere a következő szereplőknek lehet hasznos:

 • Vállalkozásoknak és ipari létesítményeknek, akik szeretnének energiahatékonyabbá válni, csökkenteni a költségeiket és javítani a fenntarthatóságukat.
 • Épületeknek, beleértve az irodákat, középületeket, lakóingatlanokat, amelyek szeretnének csökkenteni az energiaköltségeiket és javítani az energiahatékonyságukat.
 • Energiatermelő vállalkozásoknak, akik szabályozni szeretnék az energiatermelést és optimalizálni a teljesítményüket.
 • Településeknek, akik javítani szeretnék a hálózat stabilitását, csökkenteni az energiaveszteséget és optimalizálni a teljesítményt.
 • Azoknak, akik érdeklődnek az innovatív és fenntartható energiaforrások iránt, és szeretnék megérteni, hogyan működik az energiaellátási rendszer, valamint javítani a saját energiagazdálkodásukat.

Mi legjobb módja az energiagazdálkodásnak?

Az energiagazdálkodás hatékony módjának az lenne, ha az i4s.tech energy rendszert teljeskörűen bevezetik és integrálják a vállalat energiafogyasztásának teljes menedzsmentjébe. A következő lépések lehetnek segítség a hatékony energiagazdálkodás eléréséhez az i4s.tech energy rendszerrel:

 • Adatgyűjtés és elemzés: Az i4s.tech energy rendszerrel kezdve adatokat gyűjteni minden energiafogyasztással kapcsolatos tevékenységről. Az adatok elemzése segít azonosítani az energiafogyasztás különböző mintáit és a legnagyobb energiafelhasználókat, ami segít az energiahatékonyság javításában.
 • Energiahatékonysági célkitűzések meghatározása: Az adatok elemzése alapján az energiahatékonysági célokat határozzák meg. Az i4s.tech energy rendszer lehetővé teszi a célok és az eredmények nyomon követését, így az energiatakarékossági célok folyamatos nyomon követése és a kritikus területek beazonosítása.
 • Folyamatos energia monitoring: Az i4s.tech energy rendszer folyamatosan monitorozza az energiafogyasztást, így lehetővé teszi azonnali beavatkozást a problémás területeken. Az energiafogyasztás folyamatos nyomon követése és optimalizálása az energiahatékonyság további javítását eredményezi.
 • Okos vezérlés: Az i4s.tech energy rendszer lehetővé teszi a folyamatok intelligens vezérlését, például az automatikus ki- és bekapcsolást az alacsonyabb energiafelhasználás elérése érdekében.
 • Energia takarékos eszközök alkalmazása: Az i4s.tech energy rendszer lehetővé teszi a nem hatékony eszközök kiválasztását és cseréjét energiatakarékos verziókra.
 • Monitoring és riportolás: Az i4s.tech energy rendszer lehetővé teszi az energiafogyasztás monitorozását és a riportok elkészítését, amelyek segítenek a teljesítmény és az energiahatékonyság nyomon követésében, valamint a további javítások tervezésében.

Az i4s.tech energy rendszere minden olyan lépést biztosít, amelyek szükségesek az energiafogyasztás optimalizálásához, és hatékonyabb energiagazdálkodást tesz lehetővé a vállalatok számára.

Mik a i4s.tech energy előnyei a versenytársakhoz képest?

 • Teljes mértékű automatizálás: Az i4s.tech energy rendszer képes automatizálni az energiafelhasználás elemzését, az adatgyűjtést és az energiaigény optimalizálását, így minimalizálva a manuális beavatkozás szükségességét.
 • Intelligens rendszer: Az i4s.tech energy rendszer intelligens algoritmusokat és mesterséges intelligenciát használ az adatelemzéshez és a rendszer vezérléséhez, így a rendszer folyamatosan optimalizálja az energiafelhasználást.
 • Rugalmasság: Az i4s.tech energy rendszer különböző energiaigényű vállalkozásokhoz igazodik, és képes testreszabni a rendszert az egyes ügyfelek szükségletei szerint.
 • Részletes adatelemzés: Az i4s.tech energy rendszer részletes adatelemzést végez, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban megértsék az energiafelhasználást és a hatékonyságukat.
 • Energia megtakarítás: Az i4s.tech energy rendszer segítségével a felhasználók jelentős mértékben csökkenthetik az energiafelhasználásukat és ezzel a költségeiket.
 • Real-time monitoring: Az i4s.tech energy rendszer folyamatosan monitorozza az energiafelhasználást, így a felhasználók valós időben tudnak reagálni az esetleges energiafelhasználási anomáliákra vagy rendellenességekre.
 • Megbízhatóság: Az i4s.tech energy rendszer stabil és megbízható működést biztosít, így minimalizálva az energiafelhasználás kieséseit és a leállásokat.
 • Fenntarthatóság: Az i4s.tech energy rendszer segítségével a felhasználók jelentősen csökkenthetik a környezetre gyakorolt hatásukat, mivel az energiafelhasználás optimalizálása csökkenti a szükséges energia mennyiségét, így kevesebb széndioxid-kibocsátásra van szükség.