Elektronikus számla - EDI

Egy online számlázóprogramtól ma már alap elvárás, hogy megkönnyítse a számlázással kapcsolatos folyamatokat, automatikusan teljesítse a NAV adatszolgáltatási kötelezettségeket, valamint feleljen meg a hatályos jogszabályoknak.

Online számla rendszerünk ennél sokkal többet is nyújt. A hazai piacvezető szolgáltatóval (Docca) együttműködve, az IBSystemhez integráltan készíthető elektronikus számla.

Számlák kibocsátása és archiválása, dokumentumok online küldése, fogadása és automatikus feldolgozása

  • Az e-számla kapcsolat megkönnyíti a partnerek közötti számlaforgalommal összefüggő adminisztrációt és minimalizálja az ebből adódó hibalehetőségeket.
  • Megszűnnek a nyomtatással, postázással és archiválással együtt járó nehézségek, költségek, és nem utolsó sorban kíméli a környezetet is.
  • A rendszer bevezetésével a vállalkozások közt adatrögzítés nélkül lehetséges az adatátvitel, mely hibamentes feldolgozást, és eddig soha nem látott mértékű könyvelési automatizálást tesz lehetővé.
  • Nincs többé bizonylatrögzítés, helyette a könyvelés szakemberei a gazdálkodás paramétereinek finomhangolásával foglalkozhatnak az adatok számítógépbe rögzítése helyett.