info@innosmartkft.hu 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 120 +36703209048

Vállalati értékeink

Munkatársak
Munkatársaink jelentik a legnagyobb értékünket. Kiemelkedő szaktudásukkal és tapasztalatukkal, végeláthatatlan türelmükkel, pozitív hozzáállásukkal és hosszú évek óta tartó összetartásukkal jelentik a garanciát arra, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú partneri viszonyt tudjunk kialakítani.
Ügyfélközpontúság
A legapróbb részletekig szeretnénk megérteni és teljesíteni ügyfeleink jelenlegi és jövőbeni igényeit. Ennek érdekében szoros együttműködésben, a megszokott munkaközösségen túlmutató csapatban dolgozunk. Szeretjük, ha nagyobb hangsúlyt fektethetünk a tervezésre, ez a garancia, hogy a projekt megvalósítással járó kockázatokat minimalizáljuk és ügyfeleink elégedettségét növeljük.
Felelősség
Természetesen emberből vagyunk és követünk el hibákat. Több évtizede meglévő ügyfélkörünk bizonyítja, hogy soha nem futunk el a felelősség elől és legjobb tudásunk szerint megtaláljuk a megoldást az adott helyzetben.
Megvalósítás
Kiváló szakembereinkkel a legmagasabb szintű szolgáltatások biztosítására törekszünk, amelyek hozzájárulnak a vállalatok hatékonyabb működéséhez. Ez a legerősebb motiváció számunkra annak elérésében, hogy a megvalósítás során mindenből a legtöbbet hozzuk ki.
Innováció
Az innováció a védjegyünk. Fejlesztéseinket sokéves hazai és nemzetközi tudásra és tapasztalatokra építjük. i4s.tech® termelésirányítási megoldásunkkal a nemzetközi piacra lépünk. Kutatás-fejlesztési projektjeink eredményeképpen rövidesen mesterséges intelligencia alapú ipari és üzleti megoldásokkal bővítjük portfóliónkat.

460

+

Átadott projekt

100

+

Elégedett ügyfél

25

+

Év tapasztalat

Ügyfeleink visszajelzései

Mit mondanak rólunk

az Ügyfeleink?

Partnereink

Kiemelt referenciáink