info@innosmartkft.hu 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 120 +36703209048

IBSystem®

Automatizált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok részére

IBSystem® - Minden vállalatméretre

A vállalatirányítási  szoftverek már nemcsak a multinacionális vállalatok számára készülnek. Egy közepes méretű cégnek is érdemes fontolóra vennie, hogy pénzügyi, hr, értékesítési, marketing és gyártási folyamatainak kezelését egyetlen rendszerbe vonja össze a hatékonyság érdekében.

Miért jó a cégednek?

Vállalatirányítási szoftverünk automatizálja az üzleti folyamatokat, egy központi adatbázisra támaszkodva összehangolja a különböző osztályoktól származó adatokat, ideértve a könyvelést, a gyártást, az értékesítést, a marketinget és az emberi erőforrásokat. Segítségével hatékonyabbá válnak céged ügyviteli folyamatai, számos hibalehetőség is kiszűrhető és elkerülhető, valamint a rendszer hozzájárul a megalapozott vezetői döntésekhez.

25 éve tökéletesítjük

Az IBSystem® Basic vállalatirányítási szoftver olyan átfogó, központosított intelligens megoldást biztosít, amelyre egy vállalat biztonsággal támaszkodhat. Mintegy 25 év nemzetközi szintű tapasztalatát építettük a rendszerbe, amely által gördülékennyé és hatékonnyá válik a munkavégzés, az eredmények pedig számokban mérhetők.

Miért ajánljuk?

  • üzleti funkcióidat központosított és integrált rendszeren belül kezelheted
  • rendszerünk adaptálható különféle iparágak speciális követelményeihez
  • nincs szükség drága IT inftrastruktúra kiépítésére és üzemeltetésére. Softwer as a Service megoldással, internetkapcsolaton keresztül, szolgáltatásként használható a rendszerünk
  • felesleges drága üzemeltetési csapatot fenntartani, költséghatékonyan segítünk a rendszer használatában
  • a rendszer követi és támogatja céged fejlődését, hiszen bármikor dönthetsz úgy, hogy továbblépsz a nagyvállalati megoldásra. Korábbi befektetésed nem vész kárba és kollegáidnak sem kell új rendszer használatát elsajátítani

HOGY ZAJLIK A FOLYAMAT?

Igényfelmérés
Segítünk a számodra legjobban illeszkedő IBSystem® Basic csomag kiválasztásában, figyelembe véve egyedi igényeidet, preferenciádat.
Oktatás
Az új rendszer bevezetésével egy időben átfogó oktatást nyújtunk munkatársaidnak, a különböző jogosultsági szinteknek megfelelően. Támogatjuk a költséghatékony és biztonságos online oktatási formákat. Egyre bővülő webinárium kínálatunk itt érhető el: ibsystem.hu
Megvalósítás egyedi igények szerint
Rendszerünk alapmoduljain felül számos specifikus megoldást kínálunk
Támogatás
A rendszer élesítése után sem engedjük el a kezed. Support szolgáltatásunkkal továbbra is segítjük a gördülékeny működést.

Rólunk mondták

Partnereink

Kiemelt referenciáink