Járatos értékesítés

Gyors, pontos, tervezhető kiszállítás, egyszerű számlázás

Koordinálja mobil értékesítési folyamatait egy professzionális rendszerben, amely olyan egyszerűen bevezethető, amilyen gyors megtérülést eredményez!

Készletnyilvántartás, mobil értékesítés és professzionális számlázás, mindez egyetlen rendszeren belül.

A teherautóról történő értékesítés támogatására fejlesztett, mobil raktár és on-line számlázás funkcióval ellátott rendszerben az ország bármely területén egyszerűen vezetheti az értékesítéssel járó teljes folyamatot, hisz a rendszer képes az offline (internet nélküli) és az on-line üzemmód automatikus kezelésére.

Az értékesítés fázisait a járatba szervezéstől a szállítólevél elszámoltatásig, megfelelő nyomtatványok készítésével és automatikus bizonylat generálással támogatjuk, illesztve a göngyöleg és visszáru kezelést is. A rendszer integráltan működik minden IBSystem modullal, számlázás része széles körűen paraméterezhető az egyedi ügyviteli igényeik alapján.

Előnyei:

  • rugalmas, logikusan felépített rendszer, amely hatékonyan támogatja az értékesítést
  • egyedi igényekre alakítható, így maximálisan illeszkedik cége profiljába
  • automatizált kiszállítás szervezés, optimális útvonal- és gépkocsi tervezés
  • egyszerűen bevezethető, így gyors megtérülést eredményez
  • offline és online használható, így az ország bármely területén rugalmasan értékesíthet
  • az IBSystem® járatos értékesítés egy ERP független megoldás, megtalálható benne minden funkció, mely önállóan is lefedi a vállalkozás járatos értékesítési folyamatát, és igény szerint integrálható a vállalkozás egyéb rendszereivel is.